Aurinkosähkö yrityksille

Ota yhteyttä ›

AURINKOSÄHKÖ­JÄRJESTELMÄT YRITYKSILLE JA TALOYHTIÖILLE MEILTÄ TAMPEREELTA

Avullamme investoit omavaraiseen sähköntuottoon, kestävään kehitykseen ja positiivisen yritysimagoon. 

Aurinkovoimalat ovat erinomaisia investointeja teollisuuteen ja yrityksille. Energiantarve voi olla hyvinkin valtava yrityksen koosta ja toimialasta riippuen, mutta meillä on mahdollisuus toteuttaa suuretkin aurinkovoimalat. Toteutamme aurinkosähköratkaisut myös maatiloille

Näin aurinkosähkö vaikuttaa yritykseesi positiivisesti

Ympäristövastuu. Aurinkosähkö on ympäristöystävällinen energianlähde, joka vähentää hiilijalanjälkeä. Voit markkinoida itseäsi ympäristövastuullisena toimijana, jota kestävää liiketoimintaa kunnioittavat asiakkaat, yhteistyökumppanit ja sijoittavat arvostavat. 

Kustannussäästöt. Aurinkosähköjärjestelmällä voit alentaa energiakustannuksia, kun saat tuotettua sähköä itse omalla voimalalla. Tarve ostaa sähköä sähköyhtiöltä vähenee, ja samalla vältyt vaihtelevilta sähkönhinnan heilahteluilta ja kustannusten nousuilta. 

Energian varmuus. Aurinkosähköjärjestelmä parantaa varmuutta sähkön saatavuudessa, kun riippuvuus sähköyhtiöstä vähenee. Sähkökatkot voivat aiheuttaa merkittäviä käyttökatkoja tuotantoon, jolloin oma voimala turvaa tuotannon jatkumisen ja vähentää mahdollisia tappioita. 

Meillä on takanamme lähes 2000 kohteen kokemus aurinkosähköstä, joten olemme turvallinen kumppani myös sinulle. Kerromme mielellämme, miten olemme toteuttaneet aurinkosähköratkaisuja erilaisille yrityksille.

Tarjoamme asiakkaillemme aina helpon avaimet käteen -palvelun. Toimialueemme on laaja: Tampere, Pori, Turku, Salo, Helsinki ja muu pk-seutu, Lahti, Jyväskylä, Vaasa ja Seinäjoki. 

Ota yhteyttä ›

Aurinkosähkö­järjestelmä taloyhtiössä tuo säästöä

Myös moniin taloyhtiöihin asennetaan nykyisin aurinkopaneeleita, sekä kerrostaloihin että rivitaloihin. Oman aurinkovoimalan avulla taloyhtiön osakkaat ja asukkaat säästävät rahaa, kun sähköverkosta ostettavan sähkön tarve pienenee. Energiayhteisön avulla taloyhtiö voi jakaa voimalallaan tuotettua sähköä paitsi yhtiön kokonaistarpeisiin myös asuntoihin kunkin omakohtaiseen käyttöön. 

Aurinkosähköjärjestelmällä varusteltu taloyhtiö pienentää myös hiilijalanjälkeä ja nostaa taloyhtiön arvoa! Kerromme mielellämme lisää aurinkoenergian käytöstä taloyhtiöissä.

Pyydä tarjous aurinkovoimalasta

Takanamme on 1KOMMA5°-konserni, joka kuuluu Euroopan suurimpiin aurinkovoimaloiden toteuttajiin. Käytössämme ovat korkean laatutason järjestelmät ja asennustavat. Kokeneena tekijänä pystymme mitoittamaan tehokkaimmin toimivat aurinkosähköjärjestelmät suurten sekä pienten yritysten tarpeisiin. 

Tarjoamme myös järjestelmien huolto- ja ylläpitopalvelun, jossa olemme asiakkaidemme apuna jopa ennen kuin he itse huomaavat voimalassa ilmenevät mahdolliset ongelmat. Käänny puoleemme, niin kartoitamme kohteesi ja laadimme tarjouksen.

Ota yhteyttä ›
Soita