Aurinkopaneelien asennus

Ota yhteyttä ›

Aurinkopaneelien asennus lähes 2000 kohteen kokemuksella meiltä Tampereelta

Asennamme pienet ja suuret aurinkovoimalat kaikille kotitalouksista yrityksiin.

Voiko aurinkopaneelit asentaa itse, entä miten ne kannattaa asentaa? Paljonko aurinkopaneeleita tarvitaan omakotitaloon? Onnistuuko aurinkopaneelien asennus mökille, joka ei kuulu sähköverkkoon?

Suosittu aurinkoenergia herättää paljon pohdittavaa, ja tehokas aurinkosähköntuotto vaatii aurinkopaneeleiden asennukselta paljon. Paneelit on osattava mitoittaa ja asentaa oikein huomioiden sekä rakennus että asukkaan tai yritystoiminnan käyttötarpeet. Aurinkovoimala edellyttää myös sähköalan ammattilaista. 

Jätä aurinkovoimalasi rakentaminen meille, niin saat virheittä toimivan aurinkosähköjärjestelmän laadukkaimmilla tuotteilla. Palvelemme sinua aina suunnittelusta voimalan huoltoon ja ylläpitoon kätevänä kokonaispalveluna. 

Lue lisää aiheesta, jos haluaisit aurinkosähköjärjestelmän kotiin, yrityksellesi tai maatilallesi, ja ota yhteyttä, niin laadimme sinulle tarjouksen. Meillä on laaja palvelualue: Tampere, Pori, Turku, Salo, Helsinki ja muu pk-seutu, Lahti, Jyväskylä, Vaasa ja Seinäjoki.

Ota yhteyttä ›

Miksi aurinkopaneelien asennus meiltä?

Paneeleista paras teho. Aurinkopaneelien tehokkuus riippuu niiden sijainnista, suunnasta ja kallistuksesta. Paras hyöty saadaan paneeleista, jotka saavat aurinkoa eniten päivän aikana ja kallistus on tehty oikeaan kulmaan. 

Kestävä, laadukas asennus. Meillä on tarvittava työkalupakki ammattiosaamisesta erikoistarvikkeisiin ja tuotteisiin, joilla paneelit saadaan tukevasti ja oikeaoppisesti kiinni kattoon tai muuhun rakenteeseen. Edustamamme paneelit kuuluvat myös alan huippumerkkeihin. 

Turvallinen ja toimiva järjestelmä. Aurinkosähköjärjestelmä vaatii sähköalan ammattilaista ja asennuslupia. Ammattilaisen tekemä asennus varmistaa myös, että paneeleiden takuu säilyy. 

Oikea mitoitus. Kuinka paljon energiaa tarvitset vaikuttaa siihen, kuinka paljon aurinkopaneeleita tarvitset. Entä haluatko tuottaa aurinkoenergiaa myös pilvisinä päivinä tai yöllä, jolloin akuston eli energiavaraston hankkiminen tulee kysymykseen, tämäkin on huomioitava järjestelmän valinnassa. 

Me olemme aurinkosähkön asiantuntija, jotta sinun ei tarvitsisi olla. Pääset helpolla ja huolettomasti, kun ulkoistat aurinkopaneelit meille. Kun aurinkosähköjärjestelmä on kaikilta osin suunniteltu ja asennettu oikein, se tuo tavoiteltua rahansäästöä, lisää sähköntuoton omavaraisuutta ja kestää elinkaarensa ajan. 

Ota yhteyttä ›
Soita