Aurinkosähkö kotikäyttöön

Ota yhteyttä ›

AURINKOSÄHKÖ­JÄRJESTELMÄ KOTIIN TAI MÖKILLE MEILTÄ TAMPEREELTA

Aurinkopaneeleilla siirryt omavaraiseen, edullisempaan ja ympäristöystävälliseen sähköntuottoon.  Aurinkosähköjärjestelmä omakotitaloon, mökille, huvilalle tai muulle vapaa-ajan asunnolle on entistä suositumpi valinta. Eniten oman aurinkovoimalan hankinnassa painavat sähkölaskuissa saavutettavat säästöt ja uusiutuvan, omavaraisen sähköntuoton mahdollisuus.  Syitä on useita, joista kerromme ohessa, ja järjestelmien asentajiakin riittää, mutta luotettavinta aurinkosähkösi toteutukseen on valita kokenut ammattilainen – meillä on yli 1000 kohteen kokemus aurinkovoimaloiden asennuksista!  

Miksi aurinkosähkö kotikäyttöön on fiksu valinta?

Säästö sähkölaskuissa. Aurinkopaneeleilla voit tuottaa itse sähköä auringonvalon avulla. Tämä vähentää riippuvuuttasi sähköyhtiöistä ja suojaa korkeita sähkön hintoja vastaan. 

Ympäristöystävällisyys. Aurinkoenergia on uusiutuvaa ja puhdasta energiaa. Aurinkopaneelit auttavat vähentämään kotisi hiilijalanjälkeä merkittävästi. Aurinkopaneelit eivät tuota ääntä tai valosaastetta ympäristöön, eikä ne sisällä liikkuvia osia.

Omavaraisuus. Koska tuotat aurinkopaneeleilla itse sähköä ja saat varastoitua sitä akustoihin, et jää sähköverkon varaan esimerkiksi sähkökatkojen aikana. 

Ylijäämäsähkön myynti. Jos aurinkosähköä jää yli käyttötarpeidesi, voit myydä sähkön sähköyhtiölle ja ansaita! Sähkön hinta on korkeimmillaan juuri päiväaikaan.

Kiinteistön arvonnousu. Aurinkopaneelit lisäävät kohteesi myyntiarvoa ja ovat arvokas etu asuntomarkkinoilla. 

ARAn energia-avustus. Aurinkopaneeleihin voi saada tukea, sillä ARA myöntää energia-avustuksen rakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaustoimenpiteisiin. Lisää voit lukea ARAn sivuilta

Kotitalousvähennys. Aurinkopaneelien asennus omakotitaloon tai vapaa-ajan asuntoon oikeuttaa myös kotitalousvähennykseen. Lue lisää Verohallinnon sivuilta

Kerromme mielellämme lisää, otathan yhteyttä! Meiltä saat aurinkosähköjärjestelmääsi erittäin helpon avaimet käteen -toimituksen. Toimialueemme on laaja: Tampere, Pori, Turku, Salo, Helsinki ja muu pk-seutu, Lahti, Jyväskylä, Vaasa ja Seinäjoki. 

Ota yhteyttä

Aurinkovoimala sähköverkkoon, sen ulkopuolelle ja akustolla

Aurinkopaneelit voidaan asentaa sekä omakotitaloon että kesämökille, me tarjoamme molemmat järjestelmät. Sähköverkkoon kytketään on-grid-aurinkosähköjärjestelmä ja verkkovirran ulkopuolisiin rakennuksiin, kuten kesämökkeihin off-grid-järjestelmä. Off-grid-järjestelmässä aurinkopaneeleiden tuottama sähkö varastoidaan akustoihin käyttöä varten. 

Myös on-grid-järjestelmään voidaan liittää akusto (akusto on saatavilla aurinkovoimalan asennuksen yhteydessä tai jälkikäteen). Silloin akusto varastoi aurinkoenergiaa päivällä ja vapauttaa sitä auringon laskettua. Näin saadaan tuotettua kesäaikaan jopa täysi sähkön omavaraisuus! Tällaiset energiavarastot ovat voimakkaassa kasvussa Suomessa, sillä ne ovat hyvin kustannustehokkaita. 

Mitä maksaa aurinkopaneelit omakotitaloon? Entä mökille?

Ehkä pohdit myös sitä, voitko itse asentaa aurinkopaneelit, miten paljon niitä tarvitaan, mikä ilmansuunta on paras aurinkopaneelille ja miten valita itselle sopivimmat laitteet? Me olemme aurinkosähkön ammattilaisia ja olemassa juuri siksi, että sinun ei itse tarvitse pähkäillä asioiden kanssa. Vältät myös asennusvirheet ja varmistat, että aurinkovoimala tuottaa sinulle energiaa niin paljon kuin mahdollista.

Pyydä meiltä tarjous, niin annamme sinulle hinta-arvion. Muista hyödyntää myös aurinkovoimaloiden huolto- ja ylläpitopalvelumme!

Pyydä tarjous ›
Soita