Aurinkosähkö­järjestelmät

Ota yhteyttä ›

Aurinkosähkö­järjestelmät ja kysytyt energiavarastot meiltä Tampereelta

Kotitalouksille, yrityksille ja maatiloille aina Helsingin sekä Vaasan seudulle asti, yli tuhannen kohteen kokemuksella!

Jos olet ajatellut omavaraista sähköntuottoa aurinkoenergian avulla, jolla voit saavuttaa riippumattomuuden epävarmoista sähkömarkkinoista ja sähkön hinnan heilahteluista sekä tuottaa ympäristöystävällisemmin energiaa omiin tarpeiisiin, me olemme apunasi. Toimitamme aurinkosähköjärjestelmät koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin, yrityksille sekä maatiloille, joissa energiaa tarvitaan hyvinkin vaihtelevassa mittakaavassa. 

Meiltä on saatavilla sekä sähköverkkoon kytkettäviä on-grid-järjestelmiä että off-grid-järjestelmiä, jotka soveltuvat verkkovirran ulkopuolisiin rakennuksiin, kuten kesämökkeihin. Niissä aurinkopaneeleiden tuottama sähkö varastoidaan akustoihin käyttöä varten.

Myös on-grid-aurinkosähköjärjestelmään voidaan liittää energiavarasto, jolloin akusto varastoi tuotettua aurinkoenergiaa päivällä ja vapauttaa sitä auringon laskettua. Näin saadaan tuotettua kesäaikaan jopa täysi sähkön omavaraisuus.

Akuston muodostamalle energiavarastolle on kasvava kysyntä Suomessa, sillä se on todella kustannustehokas. Suuressa suosiossa olevat akustot ovat asennettavissa aurinkovoimalan yhteydessä tai erikseen. Asennusmäärät ovat jatkuvassa nousussa.

Pyydä tarjous ›

Aurinkovoimalan asennus on ammattilaisen työtä

Aurinkosähkön asiantuntijan avulla varmistat aurinkopaneeleiden oikean mitoituksen juuri sinun käyttötarpeesi sekä kohteesi huomioiden. Näin saat aurinkosähköstä parhaan mahdollisen tehon irti. Varmistat myös oikeaoppisen, turvallisen asennuksen, joka takaa järjestelmälle pitkän eliniän ja kitkattoman toiminnan. 

Tarjoamme aurinkovoimaloiden helpon avaimet käteen -toimituksen laajalle alueelle: Tampere, Pori, Turku, Salo, Helsinki ja muu pk-seutu, Lahti, Jyväskylä, Vaasa ja Seinäjoki. Meillä on yli 1000 kohteen kokemus – tutustu referensseihimme

Saatavilla myös aurinkovoimaloiden huolto- ja ylläpitopalvelu

Varmista aurinkovoimalasi suorituskyky ja turvallisuus huoltopalveluidemme avulla. Teemme aurinkovoimaloiden kuntotutkimukset, lämpökuvaukset ja dokumentoinnit. Seuraamme voimaloita etänä, ja reagoimme vikoihin parhaimmillaan jo ennen kuin asiakas edes huomaa vikaa.

Tarvittaessa huoltotiimimme on paikalla lyhyelläkin varoitusajalla! Kysy lisää huoltopalvelusta. 

Ota yhteyttä ›
Soita