Aurinkosähkö maatiloille

Ota yhteyttä ›

TOIMITAMME AURINKOSÄHKÖ­JÄRJESTELMÄT MAATILOILLE TAMPEREELTA

Oma aurinkovoimala on erinomainen tapa tuottaa sähköä tilasi tarpeisiin. 

Maatilat tarjoavat laajoilla katto- ja maapinta-aloillaan hyvät asennusedellytykset aurinkopaneeleille ja siten aurinkoenergian hyödyntämiselle. Tilojen suuren sähkönkulutuksen vuoksi aurinkosähköjärjestelmä voi tuoda tuntuvaa säästöä sähköntuoton kustannuksiin. Samalla tilallinen tulee toimineeksi ympäristötietoisesti. 

Näin maatilasi hyötyy aurinkosähkö­järjestelmästä

Tuotat itse sähköä. Siirryt omavaraisempaan sähköntuottoon käyttöösi optimoidun aurinkovoimalan avulla. 

Säästät kustannuksissa. Sähköyhtiöltä ostettava sähköntarve vähenee, ja samalla vapaudut epävakaista sähkömarkkinoista, korkeista hinnoista ja hintojen vaihteluista. Saat vakautta sähköntuottoon sekä kustannuksiin. 

Tuotat vastuullisesti. Hyödyntämällä uusiutuvaa, päästötöntä ja ilmaista auringon energiaa hiilijalanjälki pienenee ja tuotannon vastuullisuus kasvaa. Aurinkopaneelit eivät tuota kasvihuonekaasupäästöjä, joten ne tarjoavat puhdasta energiaa verrattuna fossiilisiin polttoaineisiin, kuten kivihiileen ja maakaasuun.

Ympäristösertifikaattien mahdollisuus. Aurinkosähköjärjestelmä edistää tilallisen mahdollisuutta ympäristösertifikaatteihin, jotka ovat arvokas tunnustus tilan ympäristöasioiden huomioimisesta.

ELY-tuki aurinkovoimalan hankintaan. Viljelijät voivat saada maatilalleen rahoitusta energiantuotantoinvestointien uudistamiseen, kuten aurinkopaneeleiden hankintaan. Lue lisää ELYn sivuilta

Me varmistamme, että koko tilasi käsittävästä voimalasta tulee kestävä, laadukas ja turvallinen. Ota yhteyttä, mitoitetaan aurinkopaneelit kattamaan tilasi sähköntuottotarve! Palvelemme avaimet käteen -periaatteella laajalla alueella: Tampere, Pori, Turku, Salo, Helsinki ja muu pk-seutu, Lahti, Jyväskylä, Vaasa ja Seinäjoki.

Ota yhteyttä ›

Miksi aurinkopaneelit maatilallesi meiltä?

  • Meillä on pitkä ja lähes 2000 kohteen kokemus, mukaan lukien yritysten ja kotien aurinkosähköjärjestelmät
  • Takanamme on 1KOMMA5°-konserni, Euroopan suurin aurinkovoimaloiden toimittaja.
  • Asiantuntemuksemme aurinkosähköstä on ajan mukaista, myös tulevaisuudessa, sillä seuraamme tiiviisti alan kehitystä. 
  • Palvelumme on tehokasta ja asennuksemme aina laadukasta, oli kyseessä sitten kuinka vaativa ja suuri aurinkovoimalan tarve tahansa. 
  • Toimialueemme on laaja, joten olemme todennäköisesti myös sinun asuinalueesi lähimpiä aurinkovoimalan toimittajia. 
  • Tarjoamme aurinkovoimaloiden huolto- ja ylläpitopalvelun. 
Ota yhteyttä ›
Soita