Palvelut

Aurinkovoimaloista energiavarastoihin ja sähköautojen latausasemiin. Meiltä myös älykkäät automaatioratkaisut energianhallintaan.

Tilaa ratkaisusi ›

Aurinkovoimalat ja energiavarastot Tampereelta

Aina Helsingin ja Vaasan seudulle asti, liki tuhannen kohteen kokemuksella

Meiltä saat energiatehokkaat aurinkovoimalat omakotitaloista kesämökkeihin ja teollisuuteen. Asennamme sähköverkkoon kytkettäviä on-grid-aurinkosähköjärjestelmiä ja off-grid-järjestelmiä, jotka sopivat verkkovirran ulkopuolisiin kohteisiin, kuten kesämökkeihin. Niissä aurinkopaneeleiden tuottama sähkö varastoidaan akustoihin valmiiksi käyttöä varten.

Myös on-grid aurinkosähköjärjestelmään voi liittää energiavaraston. Akusto varastoi tuotettua aurinkoenergiaa päivällä ja vapauttaa sitä auringon laskettua. Näin saadaan kesällä jopa täysi sähkön omavaraisuus.

Suuressa suosiossa olevat akustot voidaan asentaa aurinkovoimalan yhteydessä, tai erikseen.

Akuston muodostamalle energiavarastolle on kasvava kysyntä Suomessa, sillä se on todella kustannustehokas. Asennusmäärät ovat jatkuvassa nousussa, pyydä sinäkin tarjous omaan talouteesi, kesämökillesi tai teollisuuden kohteeseen yrityksellesi!

Tarjoamme avaimet käteen -toimituksen laajalle alueelle: Tampere, Pori, Turku, Salo, Helsinki ja muu pk-seutu, Lahti, Jyväskylä, Vaasa ja Seinäjoki. Meillä on lähes 1000 kohteen kokemus!

 

Ota yhteyttä ›

Sähköautojen latausasemat

Palveluihimme kuuluvat myös sähköautojen latausratkaisut. Myymme ja asennamme sähköautojen latausasemia kotitalouksille ja yrityksille, myös taloyhtiöille. Toteutamme niin ikään lataukseen liittyvät automaatioratkaisut, kuten aurinkoenergian käytön optimoinnin latauksessa.

Meiltä saat maan parasta palvelua, jos harkitset aurinkovoimalan tai sähköautojen latauspisteiden hankkimista – pyydä tarjous tai kysy lisää!

Ota yhteyttä ›
Soita